ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

1

Професионален тим

Располагаме со високостручен кадар со долгогодишно искуство, секогаш подготвен да одговори на сите фази на проектот.
2

Заштедете време и пари

Ефикасно, брзо и исплатливо реализирање на проектите бидејќи времето, парите и квалитетот се клучни фактори во градењето.
3

Детална процена

Детална проценка на трошоците и прецизна разработка на сите фази и етапи при реализирањето на вашите проекти.
4

Запазување на рокови

Завршување на фазите и проектите во целост, со почитување на претходно договорените рокови.
5

Без скриени трошоци

Педантно и транспарентно управување со финансиите, со детален преглед на секоја ставка.
6

Задоволни клиенти

Нашата компанија постојано се стреми да ги надмине очекувањата на клиентите.

Нашиот процес x

  • План
  • Подготовка
  • Изведба
  • Ревизија
  • Примопредавање
Изработката на план е првиот чекор во реализација на Вашиот проект. Со него се дефинираат финансиските аспекти на проектот, како и текот на сите наредни фази со одредување на точни временски рамки. Планот служи за идентификација на целите т.е. крајниот резултат и можните предизвици со кои би се соочиле за време на реализацијата со цел непречен тек на истата.
По детално разработениот план, презентирање и прифаќање на истиот од страна на клиентот, преминуваме кон фазата на подготовка. Оваа фаза е исклучително важна бидејќи вклучува избор на сите потребни материјали за реализација на проектот, како и дефинирање на потребните човечки и технички ресурси.
Изведбата е третиот логичен чекор од реализација на Вашиот проект. Воедно, таа е најважната фаза бидејќи овозможува конкретизирање и визуализирање на нештата дефинирани во претходните фази. При изведбата нашиот тим е во интензивна комуникација со клиентот и добива редовни извештаи за секоја завршена позиција.
Четвртата фаза, како претпоследна во процесот на реализација на проектот, е исклучително важна бидејќи овозможува контрола на квалитетот на изведбата. Со неа се детектираат извесни отстапки или недостатоци од планираното во однос на реализираното, и веднаш се преминува кон нивно отстранување.
Примопредавањето е последниот чекор со кој се заокружува проектот односно Вашата приказна

Проекти x

Нашите вештини x

Квалитетна изведба

Менаџирање на проекти

Комуникација

Што кажуваат за нас x

Професионален тим кој секогаш е подготвен внимателно да ги сослуша вашите идеи и истите да ги реализира во најкус можен рок. Моја искрена препорака за Елена Лука Инженеринг. Александар
Оптимален однос помеѓу цената и квалитетот на градба. Тимот на Елена Лука Инженеринг е постојано достапен и ве информира за тековните активности и прогресот на вашиот проект. Имам само пофални зборови. Арбен
По препорака на моите бизнис партнери, се одлучив за Елена Лука Инженеринг при реализација на мојот проект. Презадоволна сум од односот на тимот, квалитетот на изведба, како и почитувањето на роковите. Ана, Аманера ДООЕЛ
Веќе 4 години сум сопственичка на стан од Елена Лука Хоум и имам само позитивни впечатоци за работата и тимот на г-ѓа Елена Пандева. Неодамна основав сопствен бизнис, а за реализација на канцелариите и магацинскиот простор без двоумење се одлучив за Елена Лука Инженеринг. Ирина, Игома ДОО
Квалитетот на изведба, цената и роковите за реализација беа трите клучни фактори според кои одлучував на која компанија да ја препуштам довербата за мојот проект. И очекувано, воопшто не погрешив што ја избрав Елена Лука Инженеринг. Петар

0

работни часови

0

завршени проекти

0

парчиња пица

0

шолји кафе