ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

Connect 5

Детали за проектот.

Клиент: Elena Luka Home
Локација: Аеродром, Скопје
Година на завршување: 2021
Станбен простор: 5.820m2

Опис на проектот.

Сместен на исклучителна локација покрај транспортниот центар, Connect 5 опфаќа 100-тина модерни станбени единици со различни структури, од еднособни до четирисобни.