ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

Living Large

Детали за проектот.

Клиент: Elena Luka Home
Локација: Аеродром, Скопје
Станбен простор: 9.030 m2
Година на завршување: 2017

Опис на проектот.

Living Large e втор објект од станбениот комплекс „EL Home – Eco Home“.

Квалитетната градба во склад со европските стандарди, со посебно внимание на комфорот. За тоа најдобро сведочи организацијата на становите со различни структури и површини од двособни до четворособни распоредени на единаесет ката.

Рационалната организација во која максимално е искористен секој метар квадратен: веќе од 43 m2 постои одвоена спална соба, додека во 52 m2 се сместени две спални соби со комфорна дневна зона.