ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

Luxury Homes

Детали за проектот.

Клиент: Elena Luka Home
Локација: Аеродром, Скопје
Година на завршување: 2015
Станбен простор: 8.900 m2
Деловен простор: 124 m2

Опис на проектот.

Изградба на станбено-деловен објект Luxury Home (П+9+Пк) со 126 станбени единици.

Зградата располага со двособни, трисобни и четирисобни станови, како и комбинација на спојување меѓу две станбени единици. Сите станбени единици се максимално функционални и одговараат на модерниот начин на живот.

Во подземните нивоа на објектот е сместено паркирањето, додека во приземните делови на објектот се сместени станбени и деловни простори.

Применета е демит фасада со извонредни карактеристики на термички изолатор.