ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

Twins

Детали за проектот.

Клиент: Elena Luka Home
Локација: Карпош, Скопје
Година на завршување: 2019
Станбен простор: 5.072 m2
Деловен простор: 286 m2

Опис на проектот.

Станбено-деловниот објект Twins е поделен во две единици, создадени да обединат единствен и модерен објект. Овој објект се издвојува од толпата на класични и сиви градби со неговата цврстата и индустриска форма.

Twins се состои од еднособни, двособни, трособни и четворособни станови со квадратури од 36 до 76 метри квадратни со само една визуелна мисија – автентичност и релаксација.