ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 397 484

Изнајмување опрема

Елена Лука Инженеринг располага со секаков вид на градежни машини, товарни и транспортни возила, вилушкари, сите видови на транспортни платформи, како и повеќе рачни палетни вилушкари, лесни возила, крупен и ситен алат за комплетна и квалитетна реализација на сите градежни позиции.

Проекти

Барате најдобар партнер за вашите следни градежни работи?