ул. Љубљанска 14, Скопје
Понеделник - Сабота 08:00-16:00
+389 71 237 533

Услуги

Изнајмување опрема

Елена Лука Инженеринг располага со секаков вид на градежни машини, товарни и транспортни возила, вилушкари, сите видови на транспортни платформи…

Градежни работи

Елена Лука Инженеринг нуди секаков тип на градежни услуги за висококвалитетна реализација на Вашиот проект.

Барате најдобар партнер за вашите следни градежни работи?